Chemica

Voorwoord Praeses

Beste bezoeker

Welkom op de vernieuwde website van Chemica!


Chemica is dé faculteitskring voor alle studenten Chemie en Biochemie & Biotechnologie aan de UGent. Deze studentenvereniging heeft als voornaamste doel het leven van de studenten eenvoudiger en vooral aangenamer te maken. Iedereen met een lidkaart van Chemica kan meteen meegenieten van onze voordelen!
Wekelijks staat een gemotiveerd team, beter bekend als “het praesidium”, klaar voor jullie. Zij voorzien jullie van cursussen en labomateriaal aan de laagste prijzen. Ook voor unieke cultuuractiviteiten en (on)vergetelijke feestjes moet je bij ons zijn! Sportievelingen kunnen zich uitleven in het interfacultair kampioenschap, de zwemmarathon, 12-urenloop, etc. Wie kiest voor de ultieme studentenervaring kan zich steeds laten dopen. Zo krijg je ook toegang tot de betere cantussen van Gent!
Kortom, Chemica heeft voor iedere student wat te bieden.
Tot snel!

Jullie Praeses,
Milan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *