Naast de onmisbare feestjes, sportactiviteiten en cantussen is ook een ontspannen cultuuractiviteit voor de meeste studenten al eens welgekomen. Veel activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus geen fervente Chemica-ganger te zijn om mee te komen genieten!

 

Een vriend vertelde me ooit: ‘Cultuur is als water voor een vis’. Het lijkt zodanig vanzelfsprekend dat we soms eens durven vergeten dat een culturele bagage niet enkel aangenaam, maar ook noodzakelijk is om te kunnen genieten van het leven. Vrijdagavonden beginnen met een pitaatje, gevolgd door een frisse pint en afsluiten met Neflix (indien mogelijk met chill) zou simpelweg onmogelijk zijn zonder eeuwenlange culturele ontwikkelingen.

 

Een academiejaar duurt – gelukkig – geen eeuwen, dus in plaats van cultuur op te bouwen, gaan we er gewoon ten volle van genieten. Ik probeer jullie een ontspannend tegengewicht te bieden voor alle stressvolle situaties waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. Of je nu een geschiedenis-, film- of alcoholliefhebber bent, er is voor elk wat wils! Een greep uit het gamma vind je hiernaast of op onze Facebookpagina.

 

Heb je vragen, suggesties of leuke mopjes, hit me up op cultuur.chemica@gmail.com!

Hopelijk tot op één van onze megaleuke – al zeg ik het zelf – activiteiten!

 

Greetz Jorian

Semester 2:

– Poker Night | dinsdag 16/02 (week 2) | Online

– Degustatie | maandag 1/03 (week 4) | Online

– To Be Announced…