Allerliefste Chemicanen,

Na lange tijd van binnen zitten en mondmaskers dragen is het einde van het coronatijdperk in zicht. Dat wil zeggen dat naast feestjes, sportactiviteiten en cantussen ook de cultuuractiviteiten weer door kunnen gaan!! Er staat heel wat op de planning voor cultuur; van onze jaarlijkse quiz of kroegentocht tot een lekkere diner of een ontspannen avondje in de bioscoop. Er is voor elk wat wils.

Om andere kringen een beetje beter te leren kennen, staan er ook enkele verbroederingen op de planning. Zo wordt er dit jaar een epic verbroederingskroegentocht georganiseerd met de (bio)chemisten van andere universiteiten, dat wordt een feestje om u tegen te zeggen!
Daarnaast verbroederen we ook met GUDc om een swingende dansinitiatie op poten te zetten. Plezier gegarandeerd!

Ik, Jolien, sta te popelen om van dit jaar een onvergetelijk jaar te maken! Samen gaan we al die verloren tijd van afgelopen jaar inhalen en er dubbel zo hard van genieten, want we hebben jullie o zo gemist. Vergeet dus zeker niet onze Chemica Facebook-pagina te volgen om geen enkel evenement te missen! Bij vragen mag je me ook altijd sturen (cultuur.chemica@gmail.com).

Tot snel!

Veel liefs,
Jolien

Semester 1:

Door de Covid-maatregelen zullen er geen cultuur activiteiten meer plaatsvinden dit semester.