Beste chemicanen,

Wij zijn Karel en Ellen, jullie sportjes voor dit jaar. Na een eerder rustig sportjaar zijn we klaar om jullie fysieke gezondheid te onderhouden. Wij voorzien voor jullie de nodige competitie, uitdagingen en ontspanning. Sportfanaat of niet, gedoopt of niet, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze activiteiten.

We gaan in het eerste semester van start met heel wat door FK georganiseerde competities. Ook een HIITT-activiteit en een zelfverdediging les staan op de planning. In de lesvrije week kan je mee met chemica op skireis, georganiseerd door Route du soleil. Volg zeker onze facebook pagina om geen activiteiten te missen.

Deelnemen aan sportactiviteiten is ideaal om het minder gezonde studentenleven te compenseren maar het is ook de perfecte gelegenheid om andere studenten, Chemicanen en het praesidium te leren kennen. We wensen jullie veel succes dit jaar, en hopelijk zien we elkaar binnenkort!

Liefs,
Jullie sportjes

Semester 1:

– Schaatsen | @kristallijn | 7/12/21

Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan één van de sporten, kan u steeds onze sportjes contacteren (Karel Van Velthoven& Ellen Veelaert).

Als u op de hoogte wilt blijven van de uren en locaties van de sporten, voeg uzelf toe aan onze algemene sportgroep op Facebook.