Dag Chemicanen,

wist je dat je 11 minuten moet joggen om een pintje weg te werken. Zo zie je maar, sporten is belangrijk in het studentenleven.Chemica  Sport geeft je dus niet alleen de kans om eindelijk eens die overtollige kilo’s weg te werken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen en je hoofd eens te luchten tussen het studeren door..want ‘mens sana in corpore sano’.
Wij zijn Ian en Jo, jullie Sportjes en zullen met veel plezier jullie dit jaar proberen te houden aan dit motto!
Tijdens het IFK (interfacultair kampioenschap) neemt Chemica het op tegen andere verenigingen van de UGent in allerlei sporten waaronder basketbal, volleybal, hockey, zwemmen … Je hoeft dus NIET gedoopt te zijn bij een studentenvereniging om deel te mogen nemen aan deze sporten, ingeschreven zijn aan de UGent is voldoende.
Natuurlijk willen wij dit winnen (en zeker van de Hilok) en hebben hiervoor jullie hulp nodig!
Niet alleen met sporten kunnen jullie ons helpen, zit je vol energie en enthousiasme? Kom dan supporteren voor onze Chemica helden met alles wat je kan! See you there…
Naast de competities tussen de verschillende studierichtingen, organiseren wij ook nog enkele sportactiviteiten doorheen het jaar. Een paar voorbeelden hiervan zijn onze schaats en jeneveravond, bierbowling en beerpong, maar ook activiteiten zoals kayak tocht doorheen Gent centrum en squashen staan dit jaar weer op de kalender. Niet te missen is onze jaarlijkse skireis (met route de soleil) die doorgaat tijdens de intersemestriële week (die week congé in februari).
Indien je nog vragen hebt laat het ons zeker weten, wij bijten niet (andere dingen misschien wel aan u om dat uit te zoeken), door een mailtje te sturen naar chemica.sport@gmail.com of een berichtje te sturen naar de 2 leukste praesidiumleden van Chemica.

Hopelijk tot op een van onze sportactiviteiten!

Sportieve groetjes,

Ian en Jo

Zwemmarathon – 4/12 – GUSB