Beste Chemicanen en sympathisanten

 

Ondertussen, tijdens deze coronacrisis, zitten we al veel te lang eenzaam thuis. Geen feestjes, geen samenkomsten met vrienden, geen uitbundig gedans,… Het gemis naar onze feestjes is groter dan ooit. Maar er is hulp onderweg om deze bizarre tijden snel te vergeten!

Wij, Bram en Elise, zijn de nieuwe feestjes van 2020-2021. Wij staan vol enthousiasme te popelen om al onze thema’s en ideeën volledig uit te werken en er telkens opnieuw een knallend feestje van te maken. Kom zeker langs en feest mee! Ben je een grote jeneverfan? Of toch liever een stevige cocktail? Het kan allemaal!

Dit jaar heeft Chemica een lustrumjaar, iets waar wij als feestjes, samen met onze lustrum, dus zeker gebruik van kunnen maken voor de extraatjes die het plaatje compleet maken. Dit jaar verbroederen we met V.G.K. en HILOK, opnieuw een kans om veel nieuwe mensen te leren kennen dus. Redenen genoeg om geen enkel feestje te missen!

Natuurlijk is er dit jaar ook opnieuw ons fantastisch galabal die deze keer nog epischer, legendarischer en onvergetelijker wordt. Dit jaar krijgen we de kans om een lustrumgalabal te organiseren zodat deze editie toch net dat tikkeltje meer krijgt. Be prepared!

 

Hou zeker de kalender in de gaten om niks te missen! Het belooft een fantastisch lustrumjaar te worden en wij zijn alvast next level excited!

Groetjes, Bram en Elise

Semester 1:

Door de huidige Covid maatregelen zullen er geen feestjes meer georganiseerd worden dit semester.

Semester 2:

– Galabal Chemica | @Luxx | 25/03/22