Chemica

Job aanbiedingen

Remote Qualification Engineer

Hallo,
Het einde van de examens nadert, en voor sommigen worden het de laatste examens ooit. Voor deze mensen begint dan ook de zoektocht naar een eerste job.
Bij Agilent zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Remote Qualification Engineer waarvoor pas afgestudeerde Chemici/Biochemici in aanmerking komen. De volledige omschrijving van de job staat in de link hieronder.
Agilent is een marktleider op vlak van GC, LC, GCMS, LCMS, ICPMS, ICPOES,... en is in vrijwel ieder farma-, chemie-, petrochemie- en voedingslabo aanwezig. (in S3 en S4 staan er trouwens ook toestellen van ons)
Het is dezelfde job die ik momenteel al anderhalf jaar uitoefen en ik moet zeggen dat ik er nog steeds geen spijt van heb! Het is een heel leuk team, dat goed samenhangt. De verloning is zeker ook niet mis (met hier en daar een paar bonussen  )
Je krijgt regelmatig opleidingen in het trainingscentrum in Duitsland. Het is ook een bedrijf waar je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen en waar je ook kunt doorgroeien. De positie die vrijkomt is bvb doordat onze collega overstapt naar de sales.
De bedoeling is om te beginnen begin September.
Mochten er nog vragen zijn ivm wat de functie inhoud en dergelijke aarzel niet om mij een berichtje te sturen! (Sebastian Van Colen)

https://recruiting.adp.com/srccar/public/nghome.guid?c=2167807&d=External&prc=RMPOD4&r=5000498291006